Lagun geldiezinak / [ilustrazioak] Elisa Ferro ; [itzultzailea, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Ferro, Elisa (Txor-txor (Ibaizabal), 2025)
Hartzatxok, Sagutxok eta Txakurtxok oso gogoko dituzte ibilgailuak. Maita dezagun hizkuntza. Ukitzeko, sentitzeko, jolasteko, hitz egiteko... liburuxka aparta. Txiki nahiz handi, gozatu elkarrekin!