Lagun geldiezinak - Ferro, Elisa; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Durango : Ibaizabal, 2025)
Hartzatxok, Sagutxok eta Txakurtxok oso gogoko dituzte ibilgailuak. Maita dezagun hizkuntza. Ukitzeko, sentitzeko, jolasteko, hitz egiteko... liburuxka aparta. Txiki nahiz handi, gozatu elkarrekin!
0-3 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du.
Busy Vehicles
Keywords: Jolas-liburuak; Ingurunearen ezagutza; Ibilgailuak; Haur eta Gazteentzako Literatura