Antton eskolara doa aurton! - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2025)
Anttonen lehen eskola-eguna da, sentitzen du zirrara eta bulkada! Lagunak egingo ditu, irakurtzen eta kontatzen ikasiko du! Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina!
5 urtetik aurrera (urdina)
Bug´s First Day
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Irakurketa eta idazketa; Eskola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak