Ikusgela : zergatik altxatzen da azala hotza edo beldurra dugunean? - Gonzalez Larrañaga, Galder; Argarate Zubia, Lorea; Diaz Llarena, Julen; Martinez Mazaga, Uxune; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Oilo-ipurdia jartzen zaigunean, gure larruazalean dauden iletxoak tente jartzen dira, eta horren inguruko azala apur bat altxatzen da.
01:31 Itxiera
DBH, 3. eta 4. mailak
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Laguntzailea: UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedra.
Babeslea: Eusko Jaurlaritzako Hizkuntza Politikarako Sailburuordetza
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)