Lengua Castellana : 5º Educación Primaria / [autoras, Edurne Barrutia Arregi, Mikele Aldasoro ; aportaciones, Josune Gereka ... et al. ; corrección de texto, Ana Merino, Ane Mayoz ; ilustraciones, Patxi Pelaez ... et al.] - Barrutia Arregi, Edurne; Aldasoro, Mikele; Gereka, Josune; Merino, Ana; Mayoz, Ane; Pelaez, Patxi; Eibar, Eider; Mitxelena, Iosu; Aranburu Santamaria, Gorka (Eki proiektua (Ikaselkar), 2020)
Gaztelania hizkuntza lantzeko ikasmateriala, argitalpen honetan 3 lan-koaderno daude.