Ilargiker eta lurraren zaintza / [egileak] Iratxe Rubio Benito del Valle, Amelia Benito del Valle Eskauriaza ; marrazkiak, Lucia Bonilla ; [testu-orraztaileak, Jon Martinez Mardaras ... et al.] - Rubio Benito del Valle, Iratxe (Mareira Bizi S. Coop. Galega, 2024)
Lurra zaintzeko irtenbideak ezagutzeko ipuin bat. Ilargiker BC3 "Basque Centre for Climate Change - Klima Aldaketa Ikergai" izeneko zentroko ikertzailea da. Lehen hezkuntzako gelakideak bere lan zentrora abiatu dira, teknologia-tailer batean parte hartzeko. Teknologiaren bidez, irtenbide batzuk ezagutuko dituzte Lurra zaintzeko. [GJH 13: Klimaren aldeko ekintza]