Safira Sparks eta munstro ehiztariak / [testua eta irudiak] Scott Stuart ; [itzultzailea, Itziar Arrizabala eta Edurne Lazkano (Aztiri)] - Stuart, Scott (Safira Sparks eta munstro ehiztariak (Ibaizabal), 2025)
Safira Sparks munstro ehizan tradizio luzea duen familiako kidea da, nahiz eta inoiz ez duten batere ehizatu... Hori dela eta, lehenengoa izan nahi du, Munstro Izugarrien Ehizarako Taldean sartzeko. Safiraren lagun Jasper koldarrak lagunduko dio munstroak topatzen eta haiei aurre egiten. Baina ohartuko dira munstroak ez direla benetan hain gaiztoak eta, errealitatean, beldur direla, arrazoirik gabe eraso egiten dietelako.