Nola landu sexualitatea hezitzaileon egunerokoan - Aiartzaguena Bravo, Eñaut; Txatxilipurdi Elkartea (Arrasate); Hiruki Larroxa ([Arrasate] : [Txatxilipurdi Elkartea], 2025)
Jolasa eta sormena ikasteko eta garatzeko berariazko tresnatzat dituen haurren kultura aitortuz haurrei benetan parte hartzeko eta erabakitzeko aukera emango dien aisia hezitzaile baten alde lan egiten dugun hainbat eragilek sortutako koadernoak dira hauek. Gaur egun OinHerri izenaz da ezagun elkarte ezberdinon topaleku hau.
Keywords: Sexualitatea; Sexu-heziketa; Astialdia; Monografiak; Baliabide digitalak