Anana puntazorrotza - Vivim del Cuentu; Serra, Sebastià; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Durango] : Ibaizabal, 2025)
Ipuin hauetako fruta eta barazkiek hainbat egoerari egin behar diete aurre beren egunerokoan, haurrek beren familian edota eskola ingurunean egiten duten bezala. Emozioz beteriko bilduma dibertigarria. Eskolan, Anana puntazorrotzaren goxotasunaz ohartuko dira lagunak.
3-6 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako dirulaguntza jaso du
La pinya punxeguda
Letra larria
Keywords: Frutak; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak