Piratak galtzontzilloak jantzita / [testua] Claire Freedman ; [irudiak] Ben Cort ; [itzulpena, Iñigo Satrustegi ; zuzenketa, Fernando Rey] - Freedman, Claire (Irriz galtzetan txisa egiteko (Picarona), 2025)
Pirata ontzi bat da abiatu altxor ederraren bila: urrezko galtzontzillo ezagunak, ta ahal dela beste pila. Piratak, marrazoak, altxorrak eta, nola ez, galtzontzilloak aurkituko dituzue istorio barregarri honetan! Altxa aingurak, bidaia abiatzear da-eta!