Ekintzen : zure enpresa sortzeko gida - Aristi Larrañaga, Iñigo; Zelaia Egiguren, Ana; Sanz Hernando, Neftali (Donostia : Aristech Capital Advisors SL, 2025)
Ikasmaterial hau, gaur egun hain garrantzitsua den espiritu ekintzailea bultzatzeko helburuarekin egin da. Gure xedea da ikasleen sormena, talde-lana, ekimena eta gaur egungo erronkei aurre egiteko beharrezko jarrerak sustatzea, eta, horretarako, ikaslea gai izatea negozio-eredu bat diseinatu eta haren bideragarritasuna aztertzeko.
Batxilergoa, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2024ko deialdia)
2025/10/10
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)