Ondo hartzen dugu elkar / [testua eta ilustrazioak] Lucía Serrano ; [itzulpena, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Serrano Guerrero, Lucía (Mezulari, 2025)
Pertsona paregabea zara munduan.Zure gelako neskatoak eta mutikoak ere halakoxeak dira. Agian zerbait bereziki gustatuko zaizu eta beste pertsona bati hori ez zaio batere gustatuko. Batzuek oso ondo abesten dute. Beste batzuek erraztasun izugarria dute ozen irakurtzeko, korrika oso azkar egiteko edo ezkutaketan aritzeko. Baina ba al dakizu zer daukagun amankomunean? Bada, denoi gustatzen zaigula besteek ondo hartzea eta ondo tratatzea. Eta horretarako hainbat gauza izan behar dira kontuan. Liburu honekin ikasiko duzu ELKAR ONDO HARTZEA eta tratatzea Lurrean den konturik garrantzitsuena dela