Munstroak etxean - Le Tandé, Prisca; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Aduna : Ttarttalo, 2025)
Liburu honen abiapuntua beldurra da, eta askotan beldurra nola eraikitzen dugun ikusaraziko dio haur irakurleari, leihatila sinple batzuen bitartez. Etxean munstroak han eta hemen dabiltzala sinetsita bagaude ere, aldiro-aldiro etxeko objektu edo altzariren bat izango da beldurra sortu diguna. Barre egiteko eta beldurrak erlatibizatzen ikasteko liburu jostagarria.
4 urtetik aurrera (urdina)
Des monstres plein la maison!
Keywords: Haurren beldurra; Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak