Giza gorputza : nire lehen anatomia liburua / [ilustrazioak, Dibujator ; itzulpena, Iraitz Urkulo] - Urkulo, Iraitz (Susaeta, 2024)
Liburu interaktibo dibertigarri eta original honetan giza-gorputzaren misterioak ezagutu itzazu.