Arrakastaren bila / [testua] Lur Gallastegi ; marrazkiak, Alai Zubimendi Idarreta - Gallastegi, Lur (Go!azen abenturak (Alai), 2025)
Nork ez du inoiz amestu bizitza arrakastatsu bat izatearekin? Izarrek, bere gurasoei esker, musika munduko ekoizle famatu batekin entzunaldia egiteko aukera izango du. Aitaren gogoz kontra, ordea, Joritz ere bertara joan dadin konbentzituko ditu gurasoak eta minutu batzuk utziko dizkio, Fred Jones izeneko ekoizle famatu horren aurrean abesteko. Fred Jonesen aurrean ondo abestuz gero, disko bat grabatzeko aukera ere izan dezake Izarrek. Hau guztia Bartzelonan gertatuko da eta bikoteak egun paregabeak igaroko ditu hiri zoragarri horretan. Gauzak, aldiz, ez dira uste bezala aterako. Zer erabakiko ote du Fred Jonesek? Zer gertatzen da, norbaitek arrakasta beharrean bere burua porrotetik hurbilago ikusten duenean?