Bruno dantzari ausikilari - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2025)
Brunok uste du ezin dela dantzatu, baina ezustekoa diote prestatu. Eskolara dator dantzari fin-fina, eta dibertsioa izango da bikaina.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Irakurketa eta idazketa; Eskola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak