Argi ibili inguma lotiekin / [testua eta irudiak] Scott Stuart ; [itzultzailea, Itziar Arrizabala eta Edurne Lazkano (Aztiri)] - Stuart, Scott (Safira Sparks eta munstro ehiztariak (Ibaizabal), 2025)
Gai izango al zinateke inguma kume bati pixoihala aldatzeko edo lerdea darion munstro bat garbitzeko? Eta troll batentzat liburuak lortzeko? Hala bada, Mirari museoko kide zara zu ere. Safira Sparksek ez dauka jada inori erakutsi beharrik munstro ehiztari ausarta dela, Mirari museoko arduradunaren laguntzailea baita orain. Eta museoaren ardura haren gain utziko dute egun oso batez! Zer atera daiteke gaizki?