Argi ibili inguma lotiekin - Stuart, Scott; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Durango : Ibaizabal, 2025)
Gai izango al zinateke inguma kume bati pixoihala aldatzeko edo lerdea darion munstro bat garbitzeko? Eta troll batentzat liburuak lortzeko? Hala bada, Mirari museoko kide zara zu ere. Safira Sparksek ez dauka jada inori erakutsi beharrik munstro ehiztari ausarta dela, Mirari museoko arduradunaren laguntzailea baita orain. Eta museoaren ardura haren gain utziko dute egun oso batez! Zer atera daiteke gaizki?
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Sapphire and the monster hunters. Beware of sleeping pixies
Keywords: Abenturak; Fantasia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Komikiak