Geografia eta Historia : proposamen didaktikoa : DBH 2 (ikasegoera) / [testuaren egileak] M. Burgos, M. C. Muñoz-Delgado ... [et al.] ; [irudiak, Gracia Artigas ... et al. ; hizkuntza-aholkularitza, Ixai Urraza Gomez, Iker Zaldua Zabalua] - Burgos Alonso, Manuel; Muñoz Delgado, María Concepción; Álvarez Castrillón, José Antonio; Blanco González, Noelia; Folgueral Castaño, Mercedes; Artigas, Gracia; Urraza, Ixai; Zaldua, Iker (EIMA 1 (2025eko deialdia), 2025)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Derrigorrezko