Geografia eta Historia : proposamen didaktikoa : DBH 2 (ikasegoera) - Burgos Alonso, Manuel; Muñoz Delgado, María Concepción; Álvarez Castrillón, José Antonio; Blanco González, Noelia; Folgueral Castaño, Mercedes; Artigas, Gracia; Urraza, Ixai; Zaldua, Iker (Madrid : Anaya-Haritza, 2025)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Derrigorrezko
DBH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2025eko deialdia)
2025/07/05
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak; Ikasegoerak