Inguruaren Ezaguera : proposamen didaktikoa : Lehen Hezkuntza 2 (ikasegoera) / [testua, Antonio Busto Jiménez ... et al. ; irudiak, Violeta Monreal ... et al. ; hizkuntza-arduraduna, Maite Etxeberria Agirre] - Bustos Jiménez, Antonio; Cascante Miguélez, Sara; Dorado Navarro, Raquel; Gentil Adarve, Manuel; Gentil Adarve, Manuel; Gómez Sánchez, Víctor; Quevedo Blasco, Victor José; Romero Santamaría, Rocío; Etxeberria Agirre, Maite (EIMA 1 (2025eko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.