Ttak-ttak idazketa sortzailea : Lehen Hezkuntza 2 / [egilea, Ibaizabal taldea ; testuaren zuzenketa, Jabi Artaraz Bengoetxea ; marrazkiak, Istockphoto, Marta Carmona ; argazkiak, istockphoto, Veronica Ruiz] - Artaraz Bengoetxea, Jabi; Carmona, Marta; Ruiz, Veronica (EIMA 1 (2025eko deialdia), 2025)
"Ttak-ttak Idazketa sortzailea" koadernoek sormena bultzatu nahi dute, bat-batean (ttak-ttak) bururatutako ideiak, pentsamenduak eta sentimenduak askatasunez adierazteko aukera emanez. Ikasleei mugaz gaindi pentsaraztea dute helburu, ideiak arrazoituta aztertzeko, zalantzan jartzeko eta argudiatzeko gaitasuna sustatuz. Idatzizko adierazpena lantzeko trebetasunak garatzen dituzte, horretarako jarduera ludikoak, teknikoak eta estilistikoak erabiliz. Koadernoek egoera errealak zein fantasiazkoak proposatzen dituzte.