Ttak-ttak idazketa sortzailea : Lehen Hezkuntza 4 - Ibaizabal Taldea; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Carmona, Marta (Durango : Ibaizabal, 2025)
"Ttak-ttak Idazketa sortzailea" koadernoek sormena bultzatu nahi dute, bat-batean (ttak-ttak) bururatutako ideiak, pentsamenduak eta sentimenduak askatasunez adierazteko aukera emanez. Ikasleei mugaz gaindi pentsaraztea dute helburu, ideiak arrazoituta aztertzeko, zalantzan jartzeko eta argudiatzeko gaitasuna sustatuz. Idatzizko adierazpena lantzeko trebetasunak garatzen dituzte, horretarako jarduera ludikoak, teknikoak eta estilistikoak erabiliz. Koadernoek egoera errealak zein fantasiazkoak proposatzen dituzte.
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2025eko deialdia)
2025/06/19
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak