Tentuz ortografia : Lehen Hezkuntza 3 - Ibaizabal Taldea; Fernández Villanueva, Alexandre; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Durango : Ibaizabal, 2025)
"Tentuz ortografia" koaderno sortak 6 koaderno ditu, Lehen Hezkuntzako 1. mailatik 6.era arteko ortografia arauen ikaskuntza garatzeko. Koaderno hauen xede nagusia da ikasleei idatzizko lanetan dituzten ortografia zailtasunak gainditzen laguntzea eta ortografia arauei buruzko hausnarketa sustatzea.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2025eko deialdia)
2025/04/16
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak