Oporretako planak : kanpalekuan : Lehen Hezkuntza 2 / [egilea, Esther Echevarria Soriano ; testuaren itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ; testuaren zuzenketa, Jabi Artaraz Bengoetxea ; marrazkiak, Jorge del Corral, Luis Doyague, Ana Villegas] - Echevarria Soriano, Esther (EIMA 1 (2025eko deialdia), 2025)
"Oporretako planak" izeneko koadernoak Lehen Hezkuntzako 6 mailetarako eskuragarri daude. Buruari pixka bat eragitea eta ikasten gozatzea da haien helburua. Koadernoek honako ezaugarri hauek dituzte: - Denbora-pasa hezitzaileak eta sortzaileak dituzte. - Arreta, memoria, malgutasuna eta inhibizio kontrola entrenatzen dituzte. - Mahai jokoa ere badute.