Oporretako planak : kanpalekuan : Lehen Hezkuntza 2 - Echevarria Soriano, Esther; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Corral, Jorge del; Doyague, Luis; Villegas, Ana; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2025)
"Oporretako planak" izeneko koadernoak Lehen Hezkuntzako 6 mailetarako eskuragarri daude. Buruari pixka bat eragitea eta ikasten gozatzea da haien helburua. Koadernoek honako ezaugarri hauek dituzte: - Denbora-pasa hezitzaileak eta sortzaileak dituzte. - Arreta, memoria, malgutasuna eta inhibizio kontrola entrenatzen dituzte. - Mahai jokoa ere badute.
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2025eko deialdia)
2025/06/16
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Ikasmaterial osagarriak; Oporretako koadernoak