Kimika ez-organikoa : nomenklatura : IUPAC araua 2015 / egilea, Eva López Perez ; [itzulpena, Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia ; testuaren zuzenketa, Luis M. Zalakain Unibaso ; marrazkiak, Ramon Cólera Cañas] - López Pérez, Eva (EIMA 1 (2025eko deialdia), 2025)
"Kimika ez-organikoa. Nomenklatura" Kimikako nomenklaturaren lanketa indartu eta sendotzeko materiala da. IUPAC 2015en arauetara egokituta eta eguneratuta dago. Formulazioko eta nomenklaturako arauen azalpenaz gain, jarduerak eta ebatzitako adibide ugari ere badaude. Erantzunak, koadernoaren amaieran daude, norberak bere erantzunak zuzendu ditzan.