Misterio kasu laburrak argitzeko 10 misterio kasuz osatutako joko bilduma - Torres Piñeiro, Amaia; Txintxa Jolasak elkartea; Berria (Egunkaria); Laboral Kutxa Udala (Andoain : Berria, 2025)
Misteriozko kasu laburren bilduma honetan, zenbait istorio eta froga aurkituko dituzte jokalariek, eta, aurkezten diren galderen erantzuna bilatzeko, detektibe lanak egin beharko dituzte. Kasuei aurre egiteko, ez da ezagutza handirik behar, aurkezten diren enigmak gainditzeko gogoa eta grina besterik ez. Zabaldu ondo zentzumen guztiak, irakurri arretaz susmagarrien fitxak, egin loturak, eta saiatu galdera bakoitzari erantzuna topatzen. Hezkuntza komunitateko kidea bazara, kontuan hartu ikasegoera bat ere prestatu dela material hau ikasgeletan baliatzeko, Lehen Hezkuntzara egokituta.
6-12 urte
Lehen Hezkuntza, 1.-6. mailak
Babeslea: Laboral Kutxa
Keywords: Misterioa; Detektibeak; Euskal kultura; Ahozkotasuna; Jolas didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak; Ikasegoerak