Gure naturagune babestuak : DBH 1 [Diziplinartekoa [ikasegoera] / [testua, programazioa eta diseinua, Jon Puignau Sanchez] - Puignau Sanchez, Jon (EIMA Digitala (2024ko deialdia), 2025)
"Gure naturagune babestuak" proiektua Bigarren Hezkuntzako 1. mailako ikasleentzat diseinatutako diziplinarteko ikasegoera da, eta Euskadiko naturagune babestuen ezagutza eta ulermena sustatzea ditu helburu. Proiektuan zehar, Euskara, Matematika eta Natura Zientzietako oinarrizko jakintzak modu praktikoan eta koherentean landuko dira, bizitza errealeko egoerei lotuta. Ikasprozesuaren azken emaitza gisa era kooperatiboan arituz, ikasleek hautatutako naturagune baten bisita birtual interaktiboa sortuko dute argazki esferikoen bitartez.