Gure naturagune babestuak : DBH 1 [Diziplinartekoa [ikasegoera] - Puignau Sanchez, Jon (Donostia : Jon Puignau Sanchez, 2025)
"Gure naturagune babestuak" proiektua Bigarren Hezkuntzako 1. mailako ikasleentzat diseinatutako diziplinarteko ikasegoera da, eta Euskadiko naturagune babestuen ezagutza eta ulermena sustatzea ditu helburu. Proiektuan zehar, Euskara, Matematika eta Natura Zientzietako oinarrizko jakintzak modu praktikoan eta koherentean landuko dira, bizitza errealeko egoerei lotuta. Ikasprozesuaren azken emaitza gisa era kooperatiboan arituz, ikasleek hautatutako naturagune baten bisita birtual interaktiboa sortuko dute argazki esferikoen bitartez.
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2024ko deialdia)
2025/12/25
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI); Bideo didaktikoak; Unitate didaktikoak; Ikasegoerak