Azeritxo beldurtia / egilea, Aitor Uriarte Larrondo ; ilustratzailea, Rober Landeta - Uriarte, Aitor (Beta III Milenio, 2025)
Baso sakon eta eder batean azeritxo bat bizi da, bere azeri ama eta anaiarekin batera. Gaua heltzerakoan, iluntasunak azeritxoa zeharo izutzen du eta ezin izango da bere familia kideekin ehiza egitera joan. Eskerrak lagun berri bat agertu zaiola, basoko bizitza erabat nahasten ari baita azken boladan azerien kalterako...