Tentuz ortografia : Lehen Hezkuntza 6 - Artaraz, Mikel; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi); Ibaizabal Taldea (Durango : Ibaizabal, 2025)
"Tentuz ortografia" koaderno sortak 6 koaderno ditu, Lehen Hezkuntzako 1. mailatik 6.era arteko ortografia arauen ikaskuntza garatzeko. Koaderno hauen xede nagusia da ikasleei idatzizko lanetan dituzten ortografia zailtasunak gainditzen laguntzea eta ortografia arauei buruzko hausnarketa sustatzea.
Lehen Hezkuntza, 6. maila
2025/10/20
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak