Kitxu irakurketa eta idazketa : 3. urratsa [Haur Hezkuntza 2. zikloa] - Ibaizabal Taldea; Ortega, Manu; Albertoyos (Durango : Ibaizabal, 2025)
"Kitxu" irakurketa eta idazketa lantzeko Haur Hezkuntzako materiala da. Oinarrizko estrategiei eta trebetasunei esker, ikasleek irakurketa eta idazketa prozesuaren oinarriak finkatuko dituzte. Irakurriz ikasten da irakurtzen, idatziz idazten. Koaderno honen amaieran, honako hauek daude: eranskailuak eta trokelak.
Haur Hezkuntza, 2. zikloa
Letra lotua
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Grafomotrizitatea; Kontzientzia fonologikoa; Curriculumeko baliabideak