Kitxu irakurketa eta idazketa : proposamen didaktikoa, 1 urratsa [Haur Hezkuntza 2. zikloa] - Ibaizabal Taldea; Ortega, Manu; Albertoyos; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2025)
"Kitxu" irakurketa eta idazketa lantzeko Haur Hezkuntzako materiala da. Oinarrizko estrategiei eta trebetasunei esker, ikasleek irakurketa eta idazketa prozesuaren oinarriak finkatuko dituzte. Irakaslearentzako gida honek barnean hartzen ditu: proiektuaren aurkezpena; materialen azalpena; edukien sekuentzia; irakurketa, idazketa eta kontzientzia fonologikoa Haur Hezkuntzan lantzeko orientabide nagusiak; ipuinen eta eskolako liburutegiaren inguruko informazioa; eskolako liburutegia hornitzeko gomendatutako ipuinak; koadernoaren eskema bisuala; lamina bakoitzean lantzen diren trebeziak eta gaitasunak; iradokizun metodologikoak; jarduerak; lankidetzarako iradokizunak; "Zeu artista!" laminen lanketarako proposamenak.
Haur Hezkuntza, 2. zikloa
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Grafomotrizitatea; Kontzientzia fonologikoa; Curriculumeko baliabideak