Kitxu irakurketa eta idazketa : proposamen didaktikoa, 3 urratsa [Haur Hezkuntza 2. zikloa] / [egilea, Ibaizabal taldea ; laminen garapen didaktikoaren testuak, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ; marrazkiak, Albertoyos, Manu Ortega Santos ; argazkiak, Istockphoto] - Ortega, Manu; Albertoyos (Kitxu (Ibaizabal), 2025)
"Kitxu" irakurketa eta idazketa lantzeko Haur Hezkuntzako materiala da. Oinarrizko estrategiei eta trebetasunei esker, ikasleek irakurketa eta idazketa prozesuaren oinarriak finkatuko dituzte. Irakaslearentzako gida honek barnean hartzen ditu: proiektuaren aurkezpena; materialen azalpena; edukien sekuentzia; irakurketa, idazketa eta kontzientzia fonologikoa Haur Hezkuntzan lantzeko orientabide nagusiak; ipuinen eta eskolako liburutegiaren inguruko informazioa; eskolako liburutegia hornitzeko gomendatutako ipuinak; koadernoaren eskema bisuala; lamina bakoitzean lantzen diren trebeziak eta gaitasunak; iradokizun metodologikoak; jarduerak; lankidetzarako iradokizunak; "Zeu artista!" laminen lanketarako proposamenak.