Kili kili : Otsoko gose da [Haur Hezkuntza, 2. zikloa] - Mujika, Agurtzane; Azkarate, Uxue; Ayerra, Amaia; Valverde, Mikel; Aramendi, Juanma; Ortiz Lopetegi, Agurtzane; Arzallus, Amets; Iguaran, Oihana; Martin, Alaia; Zubeldia, Iker; Estanga, Oskar; Sanchez, Victor (Donostia : Ikaselkar, 2025)
Eskuartean duzun hau ipuin bat da, baina ez edozein ipuin. Guztiz osatu gabe dagoen ipuina da. Zeuk osatu beharko duzu! Otsokori bere abenturan lagundu beharko diozu, eta, horretarako, hainbat zeregin izango dituzu orriz orri: marraztu, koloreztatu, moztu eta itsasi, bilatu, zenbatu, idatzi, loturak egin, labirintoen irteera bilatu... eta batez ere, zure sormena eta irudimena askatu! Kantu eta bertso ederrak ere entzun eta abestu ahalko dituzu. Koaderno hau lan kolektiboa da, Ikastolen Elkartea eta Elkar argitaletxearen koordinaziopean, Bertsozale Elkartearekin lankidetzan.
4-6 urte (urdina)
Haur Hezkuntza, 2. zikloa
2025/10/29
Letra larria
Keywords: Grafomotrizitatea; Irakurketa eta idazketa; Jolas-liburuak; Ikasmaterial osagarriak; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Audioak; Audio-ipuinak; Haurrentzako musika; Baliabide digitalak