Geografia eta Historia : DBH 3 (ikasegoera) / [testuaren egileak] M. Burgos, M. C. Muñoz-Delgado ; [Euskadirako testuak, Armando Besga eta José Miguel Cristobal, Rubén Martínez Aznalek ikuskatuta eta gaurkotuta ; irudiak, Gracia Artigas ... et al. ; hizkuntza-aholkularitza, Jabier Etxeberria] - Etxeberria, Jabier; Besga, Armando; Cristóbal, José Miguel; Martínez Aznal, Rubén; Artigas, Gracia; Burgos Alonso, Manuel; Muñoz Delgado, María Concepción (Mundua helburu (Anaya-Haritza), 2022)
"Mundua helburu" proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu.