Apika-Steam ingurune digitala : digitalizazio arduratsua : teknologiaren ikuspegi kritikoa eta ahalduntzea lantzen (ikasegoera) - Irigoyen Perurena, Make; Pombo Aramendi, Elisabeth; Iturralde Sarasola, Asier; Cormenzana Ruiz de Mendoza, Irene; Iametza interaktiboa SL (Lasarte-Oria : Iametza Interaktiboa SL, 2026)
"Digitalizazio arduratsua" gazteenen kontzientzia digitala pizteko helburua duen proiektua da. Ikasmaterial honen bidez, belaunaldi berriek teknologia eta mundu digitalean egiten duten erabileraren inguruko kontzientzia sortu nahi da. Gazteek egunerokotasunean oso presente dute teknologia, sare sozialak, ikus-entzunezko edukiak eta horien erabilera kontzientea eta arduratsua egitea beharrezkoa da. Horregatik, ikasmaterial honetan teknologia burujabetza eta digitalizazio arduratsuaren inguruan hausnartu, ikasi eta ondorioztatzeko ariketak proposatzen dira.
DBH, 1. eta 2. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2024ko deialdia)
2026/01/15
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI); Bideo didaktikoak; Unitate didaktikoak; Ikasegoerak