Gure sustraiak, gure etorkizuna / Ainhoa Olaberria Uranga - Olaberria Uranga, Ainhoa (R400, 2026)
Lehen Hezkuntzako umeek gure hizkuntza lantzeko eta baloratzeko tresna gisa sortu da. Horretarako, Maria Montessorik sortu zituen kontakizunak eta aurkezpenak erabili dira.