Gure sustraiak, gure etorkizuna - Olaberria Uranga, Ainhoa; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2026)
Lehen Hezkuntzako umeek gure hizkuntza lantzeko eta baloratzeko tresna gisa sortu da. Horretarako, Maria Montessorik sortu zituen kontakizunak eta aurkezpenak erabili dira.
Bibliografia eta webgrafia: 43. or.
Lehen Hezkuntza, 1. eta 3. zikloak (1., 2., 5. eta 6. mailak)
2025/11/18
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak; Ikasegoerak