Natura Zientziak EUSLE ikasleentzat - Ruiz Alberro, Iñigo; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2026)
Lan hau 1. DBHko Natura Zientzietarako egokitutako baliabide-bilduma da eta helburu nagusi bat du: EUSLEko irakasle edo arloko irakasleentzat laguntza edo indartze-tresna izatea ikasturtean zehar. Horretaz gain, baliabide-sorta hau hezkuntza premia bereziak dituzten ikasleek (aurretik diagnostikatuak edo ikasturtean zehar identifikatzen ditugunak) erabiltzeko prestatu dugu. Beraz, ikastetxeko Pedagogo Terapeutikoenzat (PTa) lagungarri izango da, baita ikasle hauen laguntzaileentzat ere. Baliabide hauek laguntza gelan banaka, edota gela arruntean taldeka erabiltzeko asmoarekin sortu dira.
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza, 1. maila (EUSLE programako ikasleentzat edo hezkuntza premia bereziak dituztenentzat egokia)
2025/11/18
Keywords: Hezkuntza Premia Bereziak; EUSLE programa; Aniztasunaren trataera; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak