Madari harroputza / [testua] Vivim del Cuentu ; [irudiak] Sebastià Serra ; [itzultzaileak, Itziar Arrizabalaga eta Edurne Lazkano (Aztiri)] - Serra, Sebastià; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne (Frutak eta barazkiak (Ibaizabal), 2026)
Ipuin hauetako frutek eta barazkiek hainbat egoerari egin behar diete aurre beren egunerokoan, haurrek familian edota eskola ingurunean egiten duten bezala. Emozioz beteriko bilduma dibertigarria. Harrotuta dabil madaria, eta gainerako fruta guztiak nazkatuta ditu azkenerako.