Munstro maitea / [testua, Patricia Forde ; irudiak,Sarah Warburton ; itzulpena, Iñigo Satrustegi ; zuzenketa, Fernando Rey] - Forde, Patricia (Picarona, 2026)
Munstro maitea: Badakit ohearen azpian zaudela ezkutatuta. Azken aldiz esango dizut: ospa edo munstro ehiztariei deituko diet. Benetan ari naiz. Agur t’erdi. Sophie. Espero gabeko laguntasunari buruzko istorio samurra bezain dibertigarria. Patricia Forde egilearen lan berria da honako hau.