Munstro maitea - Forde, Patricia; Satrustegi Andrés, Iñigo; Rey, Fernando; Warburton, Sarah (Bartzelona : Picarona, 2026)
Munstro maitea: Badakit ohearen azpian zaudela ezkutatuta. Azken aldiz esango dizut: ospa edo munstro ehiztariei deituko diet. Benetan ari naiz. Agur t’erdi. Sophie. Espero gabeko laguntasunari buruzko istorio samurra bezain dibertigarria. Patricia Forde egilearen lan berria da honako hau.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letters to a Monster
Keywords: Munstroak; Maitasuna; Umorea; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak