Dina - Martí, Meritxell; Salomó, Xavier; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2026)
Damirren dendan ezkutatutako kutxa bat dago, panpinez betea. Oso peluxe ederrak direnez gero, amona Enriquetak bat oparituko dio bere biloba Tinari. Baina panpinak baditu ezustekoak... Dena ondo joan dadin, hiru arau bete beharra dago. Eta neskatoak arauak ahaztuko balitu? Irakurriz eta berrirakurriz gozatzeko komikia.
5 urtetik aurrera (urdina)
Ticniks 1. Dina
Letra larria
Keywords: Abenturak; Fantasia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Komikiak