Kontzientzia fonologikoa lantzeko programa - Haranburu Oiharbide, Mikel; Alonso-Arbiol, Itziar; Balluerka Lasa, Nekane; Gorostiaga, Arantxa; Apalategi, Iñaki; Goikoetxea, Arkaitz; Perea, Oihane; Landa, Ivan (Erein : Donostia, 2008)
Programa hau Elgoibarko Herri Eskolan eta Lasarteko Sasoeta-Zumaburu ikastetxean aplikatu zen
Bibliografia: 212.-213. or.
2008/02/22
Keywords: Kontzientzia fonologikoa; Irakurketa eta idazketa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak