Irristalari, munduan ibiltari / zuzendaritza nagusia, Iñaki Lekuona; edukiaren diseinua eta garapena, Harri Beobide, Joxin Azkue - Lekuona, Iñaki; Beobide, Harri; Azkue, Joxin (: Gipuzkoako Ikastolen Elkartea, 2008)
Txanela proiektuko CD-ROM interesgarri hau, modu errazean, mapa interaktiboen bitartez, geografia ikasteko ezin egokiagoa da. Bi aukera nagusi dituzu: bata, mapa interaktiboak; mapak ikus ditzakezu eta datu zehatzak jasoko dituzu, bai mapa politikoetan, bai fisikoetan. Bigarren aukeran, zuk nahi duzun mapan eskatzen zaizkizun datuakipintzen asmatu behar duzu. Gurasoak eta irakasleak erabiltzeko egina ere badago. Bertan, elementu guztiak daude zerrendatuta. Elementu bakoitza landu edo ez aukera daiteke. Dagokion laukitxoa sakatuz, gure zerrendari gehituko diogu edo handik kendu egingo dugu elementu hori.