Aupa! - Fernández Paz, Agustín; Villamuza, Noemí; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2008)
Orain ez du euria ari, eta aita eta biok erosketak egitera goaz. Kalean putzu handiak daude, eta txakur handi-handi bat topatu dugu; beldurtu egin nau. Aitak jaso egin nau, eta beti esaten dit: Aupa! 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.
3-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
¡Upa!
Letra lotua
Keywords: Familia harremanak; Haurren beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak