Olentzero eta oparien ordua - Irusta, Antton; Zubeldia, Iñaki; Baleuko ([Euba-Amorebieta] : Ibaizabal, 2008)
Olentzeroren baserrian lapurreta egin dute. Olentzerori biziki maite duen ordularia lapurtu diote. Ordulari hori gabe ezin ditu opariak banatu. Nork lagunduko dio Olentzerori? Nola lortuko du opari guztiak banatzea? Irakurri Olentzeroren ipuin zoragarri hau eta primeran igaroko duzu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguberriak; Olentzero (Fikziozko pertsonaia); Euskal kultura; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak