Zoriontasunaren labirintoa : zeure barruan dago bidaiaren bukaera / Álex Rovira, Francesc Miralles ; [itzulpena, Amaia Egilegor Urbiztondo] - Rovira, Àlex (: El Andén, 2008)
Ariadnak 33 urte ditu eta lana eta bizitzeko gogoa galdu berri ditu. Aieneen Basoan sartu da bere mundutik desagertu asmoz, baina ez da bidaia erabakigarriaren hasiera besterik izango."Zoriontasunaren labirintoa" norbera ezagutzeak garrantzia handia duela, gertatzen zaigunari zentzua guk ematen diogula, beldurra oztopoa besterik ez dela eta barreak sendatzeko gaitasuna duela aipatzen dituen alegia da.